Buna seara,
O zi frumoasa si insemnata de toamna, de la sfasitul saptamanii se incheie peste putine ore.
Pe langa petrecerea timpului in aer liber, am avut parte de mancaruri alese. Doua dintre ele au fost :
antricot de vita Black Angus, gatit iarasi medium rare, apoi asezat pe felii de paine integrala de secara cu seminte, sos de hrean facut in casa si sfecla rosie. Sugestie si pregatire asigurata de fiul nostru!
Si fiind sezonul dovlecilor, am facut o prajitura cu nuca si mult dovleac. Sosul a fost tot de dovleac... imbunatatit cu whisky si menta.
O zi frumoasa si insemnata de toamna, de la sfasitul saptamanii se incheie peste putine ore.
Pe langa petrecerea timpului in aer liber, am avut parte de mancaruri alese. Doua dintre ele au fost :
antricot de vita Black Angus, gatit iarasi medium rare, apoi asezat pe felii de paine integrala de secara cu seminte, sos de hrean facut in casa si sfecla rosie. Sugestie si pregatire asigurata de fiul nostru!
Si fiind sezonul dovlecilor, am facut o prajitura cu nuca si mult dovleac. Sosul a fost tot de dovleac... imbunatatit cu whisky si menta.
Sper ca toti ati avut o zi minunata!
Sos dyniowy z whisky i miętą... ciekawe połączenie, muszę wypróbować :)
RăspundețiȘtergerePozdrawiam
Draga Ania,
ȘtergereNoua ne place mult. Sper ca si voua va va placea!
Multe salutari, Mia