marți, 20 martie 2018

Buna seara,
Am incheiat saptamana trecuta, din punct de vedere culinar, cu o masa de pranz delicioasa si deosebita. Bunii nostri prieteni au pregatit-o si ne-au invitat duminica, dar... din pacate nu am avut aparatul de fotografiat la mine!
Acum cateva poze din timpul saptamanii, referitoare.. la ceea ce am pregatit:


Am umplut cartofii copti si zdrobiti (in care am pus ou, unt si condimente) cu un amestec din carne de vita si legume inabusite in vin, apoi trase in unt si multa... gorgonzola. Am format aceste bile cu ajutorul unei foli alimentare asezate intr-un mic bol, repartizand cartofii zdrobiti pe peretii bolului asezand in mijloc umplutura. I-am lasat la cuptor 40 de minute!





O mancare, din bucataria marocana, cu condimente specifice: cuscus cu sofran, legume (morcov, dovlecel, ridiche alba, telina) trase la tigaie in unt si pui in sos de ceapa tocata foarte, foarte fin, ca o pasta. Totul condimentat cu ingrediente aduse chiar din pietele marocane!




 Putea fi o pulpa de miel, dar a fost pui de data aceasta!








Traditionala masa de ... branzeturi! Cine ne "rasfoieste" sau ne cunoaste, stie deja ca adoram branza!
Sunt cateva poze, inainte de a finaliza aranjarea mesei.
Ambalajele au ramas totusi, pentru ca fiind mai multe feluri si avand la masa prieteni, ne-a fost usor sa recunoastem fiecare fel.








O seara buna, in continuare!

4 comentarii:

  1. Liebe Mia,
    das sieht einfach lecker aus!!! könnte mit dazu setzten und mitessen
    Liebe Grüße
    Karina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Liebe Karina,
      Ich denke du würdest es auch lieben! Alle waren köstlich.
      Ich grüße dich mit Freude, Mia

      Ștergere
  2. Oh das sieht alles sehr lecker aus liebe Mia.
    Da würde ich mich gerne mal dazu setzen.
    Besonders die gefüllten Kartoffeln haben es mir angetan.
    Lieben Gruß
    Nicole

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Liebe Nicole,
      Das gefüllte Kartoffelrezept war die Idee meines Sohnes und sogar eine Teilnahme ... er tat es!
      Ich fotografierte die erste Kartoffel, aber die folgende hatte die dünnere Beschichtung und mehr Füllung. Es hat uns so gut gefallen!
      Ich heiße dich herzlich willkommen, Mia

      Ștergere

Impresii pentru care va multumesc si ... va astept cu drag, iar si iar.